choose island:
Curacao

 

Data Analist

Wat ga je doen?

Bij Fun Miles staat het identificeren, bereiken en belonen van loyale klanten voor en namens de deelnemende partners centraal. Als Data Analist geef je hier mede invulling aan door analyses, selecties en rapportages te maken met behulp van de Fun Miles data. Je vertaalt vragen van partners en collega’s naar waardevolle ‘data insights’, helpt met de interpretatie van cijfers en initieert het schonen en verrijken van de data. Tevens lever je een bijdrage aan het opzetten van ‘database marketing’ concepten en doorontwikkeling van ons Azure en PowerBI platform.

Wie ben je?

Je bent dol op het doorgronden van data en werken met cijfers, wil de business van onze partners echt begrijpen en hebt een ondernemend en proactief karakter.

Je beschikt in ieder geval over de volgende kwaliteiten:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring op het gebied van data analyse en data engineering, bij voorkeur in een marketing/retail omgeving;
  • Sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht en analytisch vermogen;
  • Werkt geordend en planmatig, gewend om te multitasken;
  • Ervaring met data modeling en data warehousing;
  • Ervaring met PowerBI, Excel, Python, R language, Databricks, DAX en SQL is een pré.

 

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op ons kantoor aan de Kaya Adrianus  'Ad' Kooyman op Curaçao.

Interesse?
Voldoe je aan bovenstaand profiel en wil je graag werken in een marketingbedrijf waarin data een cruciale rol speelt? We zien je sollicitatie graag tegemoet via hrm@funmiles.net!

WordFun Online Bonus Game
Word of the Week
Login to play!